Kämpar för lite glamour i vardagen!

Sista minuten till Alicante ? Tips, någon?


skrivet den 03 feb av critters, klockan:09:24

Letar sista minuten till Alicante. Undrar om någon har tips ? Det här med internet är inte så lätt för mig som är lite äldre. När jag slår på datorn i Google kommer det upp massor med förslag men vad är på riktigt? Vad ingår? Jag vill inte att det ska tillkomma kostnader. Jag vill att det ska vara säkert och bra.

Slog också på saker att göra i Alicante. Ska givetvis sola, simma och äta gott men jag vill också gå på något museum och göra någon utflykt. Arkelogiska museumet fick bra betyg och fästningen är ett måste.

I dag ska jag på sjukgymastik här på mitt s k seniorboende… och sedan blir det en lunchrestaurang – en pizzeria – på torget som gör goda pizzor. Trevligt sällskap blir det också, min granne Bosse följer med.

I morgon blir curling och i helgen kommer min ena dotter, hennes man och barn hit. De skulle ta med räkor och vi ska gå en promenad om vädret tillåter.


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt