Kämpar för lite glamour i vardagen!
Snart är det min favorit högtid på året, vilket är nyårsafton! Det är en stillsam och roande kväll då man får umgås med sina närmsta, äta gott, samt att klä sig i något extra fint. Just den sista biten om vad man ska ha för kläder på nyår, har jag inte hunnit att fundera allt för mycket över. Det känns som att trots att det finns så himla mycket olika plagg så är det svårt att ändå finna något unikt. 

Min vännina har hjälpt mig med förslag på ett olika par klänningar från diverse märken, bland annat Pernilla Wahlgrens kläder. Det är ett ljust fint plagg som har fallit i närheten av min smak men känner mig fortfarande osäker. Tur är väl då att det är ett stund kvar till aftonen som kommer att avsluta vårt år. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt